Diarreas Bacterianas

29 mayo, 2010 at 23:18 Deja un comentario

“Foodborne bacterial diarrhea is an emerging health threat that is attributable to the increased consumption of fresh vegetables and fruits, the challenges associated with producing large quantities of inexpensive foods, the increasing importation of foods from developing regions, and the growing pattern of consumption of foods in public restaurants.1 Of the more than 5.2 million cases of bacterial diarrhea that occur each year in the United States, 80% are a result of foodborne transmission.2 Person to-person spread occurs if only a small amount of a pathogen is required for infection; these pathogens include shigella, Shiga toxin–producing Escherichia coli, and protozoal and viral agents.”

Bacterial Diarrhea duPont, Herbert L. at : n engl j med 361;16  nejm.org  october 15, 2009

Anuncios

Entry filed under: Atención Primaria, Gastroenterología, Infectología, Reunión Clinica. Tags: , , , , , , , , .

Manejo de vía aérea difícil: Recomendaciones ASA (inglés) Anestesia y analgesia Epidural y Subaracnoídea

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Lo que hemos escrito

mayo 2010
L M X J V S D
« Abr   Jun »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

A %d blogueros les gusta esto: